Wat je mag verwachten:

Wat je persoonlijke coachvraag ook is, je krijgt in ieder geval duidelijk waarom je even niet verder komt en hoe je doelgericht vanuit jouw kracht en de juiste keuzes wel weer vooruit kan. Het levert je naast overzicht en rust ook positieve energie op.

Welke coach kies je als je Michael Moore kiest?
 • Vanzelfsprekend kan ik goed luisteren (ook tussen de regels door).
 • Ik straal veel rust uit, waardoor jij je snel op je gemak voelt.
 • Jouw persoon en situatie bekijk ik met een open mind.
 • Wat je me vertelt, vertel je mij in vertrouwen en dat vind ik een hele eer.
 • Creatief denken is iets dat mij kenmerkt.
 • Mijn houding is redelijk informeel, maar ik houd wel een bepaalde professionele afstand.
 • Diplomatiek is hoe ik mij vaak opstel, maar ik kan op zijn tijd wel confronterend zijn.
 • Ik ben resultaatgericht en krijg positieve energie wanneer jij weer verder kan.
 • Verder ben ik eerlijk en betrouwbaar. 


Wat anderen over mij zeggen:


Top 5: argumenten vóór coaching

 1. Voor bewustwording en om nieuwe inzichten te krijgen.
  Tijdens coaching word je (nog meer) bewust van wat je echt wilt en hoe je dat het beste kan bereiken. Je krijgt nieuwe inzichten, waar je zelf niet opgekomen zou zijn.

 2. Om te leren en verder te komen voor een betere kwaliteit van leven.
  Twijfelen gaat vooraf aan weloverwogen keuzes maken. Bij coaching zet je twijfels om in zekerheid. Je gaat op een gestructureerde wijze stilstaan bij jezelf en je doelen waardoor je meer inzicht zult krijgen. Die nieuwe zelfkennis gaat je positief helpen in je leven.

 3. Eigen antwoorden duidelijk te krijgen en doelen te bereiken.
  Jij bepaalt en neemt controle bij coaching. Niet de mening of een goedbedoeld advies van een ander, maar niemand anders dan jijzelf bepaalt hoe jij je leven leidt.

 4. Klacht of probleem op te lossen.
  Als je tegen een bepaald probleem aanloopt of je hebt een specifieke klacht, dan ga je dat probleem tijdens coaching goed in beeld brengen. Zodra je eenmaal een duidelijk beeld hebt, weet je ook waar je de oplossing kan vinden.

 5. Voor meer zelfvertrouwen.
  Bij coaching ligt de nadruk op een positieve toekomst. Met een focus op jouw positieve eigenschappen ga je de toekomst met meer zelfvertrouwen tegemoet.

Top 5: argumenten tegen coaching

 1. Angst te groot
  Als de angst voor je probleem zo groot is, dat je zelf of via coaching niet meer in staat bent om er uit te komen, is coaching waarschijnlijk niet geschikt voor jou. Als je twijfelt of jouw situatie geschikt is voor coaching, kan je het me vragen.

 2. Ik moet het zelf kunnen. Ik schaam me, het is een teken van onvermogen.
  Bij coaching blijf jij de baas over jouw vraagstuk, waardoor jij ook de eigenaar van jouw oplossing wordt. Uitgangspunten zijn jouw kwaliteiten en talenten.

 3. Het is niet te voorspellen wat coaching oplevert.
  Wat het je precies oplevert is niet te voorspellen, maar dat het je iets oplevert wel. Nieuwe inzichten, bewustwording, houvast, duidelijkheid, zelfvertrouwen, energie, een oplossing en/of een plan van aanpak.

 4. Coaching is te duur.
  Coaching is niet goedkoop, maar wat kost het je wanneer je niets onderneemt? Een geslaagde coaching is waardevol voor de rest van jouw leven.

 5. Coaching is onbekend.
  Het onbekend zijn van coaching is geen goede reden om er niet voor te kiezen. Zeker niet als een verkenning je niets kost en alleen maar iets kan opleveren.


Hoe wil je verder?
Een vraag stellen
Een gratis kennismakingsgesprek
Meer lezen op deze websiteIk help je graag als coach bij het vinden van jouw oplossingen voor dilemma's en lastige situaties.

Loopbaancoaching

Relatiecoaching

Personal Coaching

Life Coaching


Linkedin