Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt duidelijk of je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan met mij als coach. Ik help jou duidelijk te krijgen waarom je tegen datgene aanloopt, waartegen je aanloopt. Ik help je een duidelijke visie te krijgen op wie je bent, wat je wilt en hoe je dat gaat aanpakken.

Ik doe dat vanuit het vertrouwen dat jij alles in huis hebt om te krijgen wat je wilt. Ik luister daarbij goed naar je verhaal en zal vanuit een goed contact met jou op een creatieve, kritische en liefdevolle manier met jou op zoek gaan naar wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Ik stuur je in denkrichtingen, waar je nog niet aan had gedacht, geef je opdrachten mee. Vaak is de sleutel tot succes het op een andere manier naar de situatie kunnen kijken. Dit is een uitdaging en daar ga ik je bij helpen. Als je kijkt, zoals je keek, zie je wat je altijd zag en als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Daarom zijn nieuwe inzichten en nieuw gedrag, de sleutel tot succes.
Ik help je graag als coach bij het vinden van jouw oplossingen voor dilemma's en lastige situaties.

Linkedin